Opremanje ljekarni

SIGMA PLUS ICAS SUSTAVI

Dizajn, kvaliteta materijala i funkcionalnost, temelji su ICAS-ove filozofije sustava za opremanje ljekarni. Tijekom godina, ICAS je običnu i jednostavnu ladicu pretvorio u neizostavan dio za opremanje. Razvijena je ladica za svakodnevnu upotrebu, domišljatošću stručnjaka poboljšana je njezina iskoristivost, izgled i jedinstvenost. ICAS-ove ladice su ekskluzivni elementi koji se mogu potpuno prilagoditi potrebi svake ljekarne. Štoviše, robusnost, sigurnost i pouzdanost ICAS-ovih proizvoda (potpuno ergonomski i ekološki) rezultat su usredotočenosti na zahtjeve kupaca. Kupci su naši najbolji saveznici, jer da biste bili veliki, morate najprije znati slušati.

    AXON A                                                    

BANCOplus

 

 

AXON C                AXON L                 AXON LX 7.2                  BANCO

Nagrade i certifikati

Usredotočenost na kvalitetu, stil i zahtjeve kupaca tijekom vremena pridonijela je tome da ICAS postane tržišni lider, a to potvrđuju i mnoge dobivene nagrade prestižnih međunarodnih udruženja u području opremanja i dizajna. ICAS je povijesno jedna od prvih talijanskih tvrtki koja je dobila certifikat kontrole kvalitete ISO 9001 Švicarske udruge za sustave kvalitete i upravljanja (SQS).


SUSTAV LADICA

>Ladica TAXIS 2

U programu „TAXIS”, ladica TAXIS 2 ima tradicionalniji dizajn, ona je posebno čvrsta, a proizvedena je sintezom mnogih dijelova ranijeg razvoja. Iako ima jednaka tehnička obilježja, ladica TAXIS 2 razlikuje se u dimenziji, posebno kod stranice, koja je rađena iz samo jedne ekstrudirane aluminijske legure.
Montaža svakog detalja ladica TAXIS planirana je s najvećom pozornošću, stvaranjem moderne, elegantne i funkcionalne ladice po vrlo konkurentnoj cijeni.

>Ladica TAXIS PLUS

Nijedna druga ladica za ljekarne nije toliko inovativna kao ICAS-ov novi proizvod. TAXIS PLUS ujedinjuje i koristi iskustva svih varijanti u posljednjih 20 godina. TAXIS PLUS je jedina ladica s držačem plastične kartice integriranim u stranicu, što olakšava prepoznatljivost svih proizvoda. Jedinstven u svom području, ovaj patentirani sustav nudi 100 % iskoristivost prostora ladice. TAXIS PLUS dostupan je u šest dubina i pet širina.


SUSTAV KONSTRUKCIJA

>BANCO

Sustav BANCO je nosiva konstrukcija TAXIS-ovih ladica. S četiri dubine i pet različitih širina, može riješiti gotovo sve potrebe prostora za odlaganjem u svakoj ljekarni. Ovaj je sustav dostupan u tri modela. Kao samostalna struktura može se obložiti odgovarajućim panelima (iveral ili slično) i pri tome se dobiva ergonomska površina za prodajni pult. Sklopiva struktura ladica može se montirati u postojeće korpuse. Treći i najfleksibilniji način pričvršćenja je direktna montaža vodilice ladica na postojeću jedinicu.

>AXON A

AXON A je osnovni model svih Axonovih sustava i iz njega su razvijeni svi naredni modeli. U ovoj, najnovijoj verziji s obojenim stijenama, podnožju od nehrđajućeg čelika i aluminijskim nogicama, minimalan i rafiniran, predlaže se za opremanje ekskluzivnih prostora.

 

 

>AXON C

Upotrebom klasičnih materijala, stakla, drva, čelika, različite opreme, AXON C povezuje duh dizajna cijeloga prostora. Zakrivljeni zidovi, linearni sustavi, unutarnji i vanjski kutovi, jednokrilna i dvostruka gondola, cine ovaj sustav iznimno fleksibilnim, cime se uklapa u bilo koji prostor.

>AXON L

Osnovna, linearna, lagana konstrukcija odlika je sustava AXON L koji nalazi svoje mjesto u modernim prostorima.
Podnožje, stražnja ploča, poprečna potpora i police su satenske. Pribor od brušenoga nehrđajućega čelika daje strukturi moderan i estetski dizajn, potpuno ogoljen, pokriven staklom, s visećim ladicama ili s oznakom proizvoda, osigurava eleganciju i maksimalnu funkcionalnost.

>AXON LX6.0

AXON LX 6.0 je jednostavan i elegantan, može se koristiti u nekoliko arhitektonskih rješenja.
Crni ili aluminijski nosači; modularne police i pultovi; visokokvalitetne završne obrade; polirani detalji; prilagođeni pribor; različite visine i izvedbe na stropu, dostupni su u ovom proizvodu. Pultevi i razne police mogu biti umetnuti u konstrukciju.
AXON LX 6.0, napredni sustav idealan za zidove, prozore i odvajanje izložbenih prostora u zasebne cjeline. U poslovne prostore se uklapa s elegancijom i jednostavnošću.

>AXON LX7.2

AXON LX 7.2 je sustav za opremanje interijera ljekarni. Izuzetno je lagan, proizveden od aluminija, s “križnom” strukturom. AXON LX 7.2, svojim dizajnom, u prostor unosi komercijalnu vrijednost, kako naručiocu opreme za ljekarnu ili drogeriju, tako i za krajnjeg korisnika. Izvorni modularni sustav sa “križnom” strukturom i na tračnicama u nekoliko različitih nivoa, čini sustav vrlo prilagodljivim različitim visinama i za razne vrste polica. AXON LX 7.2 ujedno sadrži i dodatke kao što su naprimjer, ladice i razni modeli polica. Završna obrada je crni ili glazirani aluminij sa stražnjim pločama koje mogu biti u prozirnom ili obojenom staklu. Dostupne su sve visine i konfiguracije.


SIGMA PLUS / ICAS schowroom