Sobna vrata

Sigma plus – ponuda vrata za Vas?

Stara poslovica kaže “Ne postoji druga prilika za prvu impresiju”. Vrata su prva koja Vaše posjetitelje i Vas dočekuju u domu i stoga su zaslužna za prvi očaravajući dojam.

Mi Vam nudimo a vi odlučujete …
Bilo da su klasična, elegantna, rustikalna, decentna ili pravi mamac za poglede, kad govorimo o vratima vrata, može sve što se nekome dopada i u čemu netko pronalazi zadovoljstvo i mir. Analizirajući ponudu na tržištu i iskustvo u dosadašnjem radu u našem prostoru nudimo vrata za svaku situaciju, dovoljno je navratiti razgledati i uz pomoć naših prodajnih savjetnika odabrati upravo za sebe ono najbolje.

Veliki asortiman za individualnu isporuku ali i za projektna opremanja
Sigma plus već godinama na tržištu Hrvatske nudi gotova vrata i dovratnike. Dio asortimana dostupan je na skladištu, odmah spreman za individualnu isporuku, a ostatak je dostupan po narudžbi.
Projektni poslovi su nam posebni izazovi gdje naši stručni suradnici preuzimaju aktivnosti od izračuna preko izmjere, logistike i izvedbe, upravljajući projektima. Cjelokupne usluge dobivate na jednome mjestu.

JELD-WEN brand u ponudi ima
razna sobna vrata

Raznolikost vrata i sustava
Tvrtka Dana već 40 godina prati inovativni razvoj te pravovremeno predviđa i uočava trendove. Optimalno je, ako su trendovi i sutra još uvijek aktualni kao u tvrtci Dana jer vrata već dugo nisu „nužan dio interijera“, nego se koriste kao ravnopravni element za dizajn i oblikovanje, koji arhitektonski oduševljava i funkcionalno uljepšava, za nekoliko generacija.
Austrijski brand za vrata DANA, dio je vrhunske međunarodne JELD-WEN brand grupe. Ponuda DANA vrata dostupna su samo po narudžbi, a u asortimanu ima i ulaznih vrata za stano, sobnih vrata različitih namjena pa do posebnih zahtjeva kao što su protupožarna vrata.


Bijela lakirana vrata sa vodoravnim utorima

Moderna elegancija
Moderna vrata sa elegantnim vodoravnim utorima. Visoka razina stabilnosti i zaštita od buke postignuta je ispunama od cjevaste iverice. Ovi modeli su dostupni i sa ispunom od kartonskog saća. Kvalitetna boja nanesena u više slojeva završnu obradu čini glatkom i jednostavnom za održavanje.

Furnirana vrata

Dana vrata s furnirskim dizajnom nudimo u sljedećim vrstama drva: hrast, bukva, javor, orah i američka trešnja. Dobrodošla alternativa prugastim furnirima su poprečno furnirana vrata: Izveden u plemenitim vrstama drva, poprečni furnir mnogim modelima daje posebnost. Furnirska vrata predstavljaju zahtjevnu estetiku življenja stanovanja i ekološku svijest: Prakticiranjem održivog šumarstva uspjeli smo postići ravnotežu između korištenja drvne sirovine i prirode.

Staklena vrata

U prostore i hodnike sa slabim prirodnim svjetlom možete ugraditi staklena vrata. Ona i spajaju i razdvajaju prostorije. Zajedno sa jednoplošnim i sigurnosnim staklom i odgovarajućim pantima i okvirom daju moderno rješenje za ugodno stanovanje.


CPL/Lamicor vrata

Otporan na ogrebotine
CPL (Continuous Pressed Laminat)/Lamicor predstavlja novu tehnologiju za površinsku obradu: Odlikuje ga izuzetna otpornost i jedinstveni izgled. Lamicor površine izgledaju poput furnira od pravog drva, ali su otporne na ogrebotine, udarce i habanje a pod utjecajem svjetlosti ne mijenjaju boju.

Čvrstoća
Vrata moraju dosta toga izdržati: Često se snažno zatvaraju, ponekad i grubo otvaraju nogama, a niti kandže psa ili mačke nemaju obzira prema vratima. Lamicor vratima to ne može naškoditi. Ta vrata mogu bez problema podnijeti i blage kiseline i lužine, kao i uobičajena sredstva za čišćenje i dezinfekciju koja se obično koriste u kućanstvima.
Izuzetno su otporna na ekstremnu hladnoću, toplinu, svjetlost, čak i na vodenu paru. Ova vrata idealno su rješenje za često korištene privatne prostore, u kućanstvu s djecom ili životinjama, kao i u unajmljenim stanovima. No, primjerena su i uredskim zgradama, hotelima i zdravstvenim ustanovama.

Optika pravog drva
Lamicor površine nude se u različitim dekorima i bojama, pored klasične bijele boje i u svim popularnim drvnim dekorima i različitim maštovitim dekorima. Za proizvodnju se koriste visokokvalitetni dekorativni papiri – pa Lamicor/reprodukcije drva laici teško razlikuju od stvarnih furnirskih površina.


Vrata od masivnog drva

Vrhunska kvaliteta.
Ako se radi o plemenitom izgledu ladanjske kuće ili suvremenom elegantnom stilu uređenja – asortiman masivnih drvenih vrata nudi nešto posebno u svojem programu.
Vrata se odlikuju izvanrednom kvalitetom materijala i preciznom obradom do posljednjeg detalja. Upotrebljava se samo najbolja drvna građa plemenite domaće vrste smreke. Kad se priroda direktno prezentira i pokaže, nastaju jedinstveni unikati.

Ispunjavanje posebnih zahtjeva
Proizvodna linija prihvaća sve kreativne želje, sukladno određenom ambijentu stanovanja nude se varijante s najrazličitijim ispunama i otvorima za staklo i sve je proizvedeno od masivnog drva.
Kompletan izbor i ponuda može se pronaći u katalogu „JELD WEN“.


Savjesno i odgovorno prema okolišu

Vrata iz tvrtke Dana posjeduju certifikat: porijeklo za drvo od kojeg su izrađena vrata, da će nakon sječe ondje ponovno narasti dovoljno sirovine. Zatim ste sigurni da se uz drvo u izradi vrata koriste samo materijali koji ne uzrokuju štetne emisije.
Proizvodni pogon tvrtke Dana, također je certificiran u skladu s oba međunarodno priznata sustava za certificiranje šuma. Na taj način je zajamčeno ispitano i sigurno porijeklo drva, kao i održivi opskrbni lanac.
Uđite u svaki novi dan, opušteno i čiste savjesti…

Vrata s certifikatom o zdravstvenoj ispravnosti

Kao jedini takav proizvođač drva u Europi, Dana se pridržava strogih kriterija kvalitete „Instituta Sentinel-Haus“ (SHI) – i to uspješno. Certifikatom o zdravstvenoj ispravnosti SHI jamči optimalnu kvalitetu zraka u zatvorenom prostoru. Svi proizvodi su podvrgnuti ispitivanju emisija koje je provelo društvo Holzforschung Austria. Ni pritom nisu utvrđene štetne emisije u zraku prostorije. Više o okovima